Trhané vepřové maso
Trhané vepřové barbecue maso je výborné teplé i studené. Ideální na rychlou večeři nebo svačinu.
Připravujeme ho pomalým pečením při 80 stupních, min. 8 hodin. Doporučujeme s naším dýňovo-meruňkovým chutney. To je úplně boží kombinace ♥
Pokud si přejete dárkové balení, přidejte ho do košíku (viz Dárkové krabičky / sáčky).
Více informacíPečlivě vybíráme nebo sami vyrábíme každý produkt v naší nabídce
Produkty, které vyrábíme u nás, máme téměř vždy skladem
Veškerý sortiment e-shopu si můžete prohlédnout a koupit u nás v Kašperských Horách
Nejste si jisti výběrem nebo se chcete na něco zeptat, napište nebo zavolejte
Popis
Trhané vepřové připravujeme dlouhým pečením na při nízké teplotě z kvalitní vepřové plece, přidáváme i malý kousek vepřového bůčku pro dokonalou konzistenci. Zajímavou chuť dodá cibule, česnek a barbecue omáčka. V kombinaci s čerstvým tmavým chlebem, sekanou jarní cibulkou a mořskou solí doporučujeme jako skvělou večeři, svačinu nebo i pohoštění pro (nečekanou) návštěvu....
Parametry
- Složení
- vepřová plec, vepřový bůček, cibule, česnek, barbecue omáčka, pepř, mořská sůl
- Objem
- 260 ml
Mohlo by vás také zajímat